Show & skjerm

 • «Julegøy» på Ole Bull Scene skulle egentlig bare være noen show en helg i november. Det endte med 51 utsolgte forestillinger til langt ut i januar og 24.000 solgte billetter.

  Julegøy (2018/2019)
 • Hope mottok Komiprisen som ”Beste kvinnelige scenekomiker” for ” Hope, skulder, kne og tå ”.

   

  Latteren sto i taket både i Bergen og på turneen- og over 30 000 fikk oppleve showet. I denne forstillingen hadde Christine med seg den fabelaktige gitaristen Thomas Valeur. Hun danset flamenco, var på FAU-møte og hadde en treffende Aurora parodi.

  ”Humor i særklasse” kvitterte Bergensmagasinet etter premieren, og trillet en solid 5-er på terningen. Det samme gjorde Bergens Tidende og Bergensavisen. "

  "Christine Hope er en komiker med mange talenter, hun er svært fysisk, hun behersker mange dialekter og hun har et stort spekter av karakterer hun kan gå inn og ut av raskt," skriver BTs anmelder. "Christine Hope er både uforutsigbar og smart i sin nye forestilling."

   

  "Det er imponerende hvor raskt Hope kan hoppe mellom de ulike rollene, og hvor presist og overbevisende hennes kroppsspråk i hver rolle er. Detaljer som håndbevegelsene til en gammel dame som danser, til parodien på Auroras signaturutrykk i ansikt, ved piano og i dans, gjør at man nesten glemmer at det er én og samme person som spiller dem alle," skriver Bergensmagasinet.

  Hope, skulder, kne og tå (2016)
 • Åtte av landets beste hobbysyere samlet i en sal, utstyrt med nål og tråd og hver sin symaskin. De skal konkurrere om å bli best i det de elsker aller mest. Programleder er Christine Hope. 

  Det Store Symesterskapet (2014-2019)
 • "Christine Hope roer seg kraftig ned" var hennes aller første soloshow. Hun var helt alene på scenen og høstet strålende kritikker. Samtlige aviser ga forestillingen terningkast 5. I showet lettet Christine på parykken og viste blant annet egne barndomsbilder som var så stygg at folk trodde de var lastet ned fra uglypeople.com.

  Bergens Tidende:

  "Av og til får jeg noe jeg kaller Monty Python-bakhode. Det er når jeg har ledd så mye og sammenhengende at muskulaturen øverst i nakken går i en slags lås...." Les hele anmeldelsen her.

   

  Dagbladet:

  "Hastigheten er, om ikke hyperaktiv, så i alle fall jevnt høy. Christine Hope kan snakke raskere enn Øystein Sunde spiller gitar. Humorpoengene kastes ut i hurtig tempo, og takket være Marte Synnevåg og Anne Lise Tollefsen bytter hun kostymer nesten like fort som hun åpner og lukker munnen, også." 

   

  BergensAvisen:

  "Ingen grunn til å tro at Christine Hope har tenkt å roe seg ned. Og hvorfor skulle hun, hun er jo absolutt best som energibombe." 

   

  Se videoklipp av "moren" til Karoline Krüger uttale seg før premieren her.

  Christine Hope roer seg kraftig ned (2013)
 • I denne komedien spilte Christine Hope konen til Dag Schreiner. I skuespillet er Schreiner forfatteren av boken "Det perfekte ekteskap". I over ti år har han lagt ned all sin tid og engasjement i bokprosjektet. Hun derimot er inderlig lei av hele bokprosjektet og ønsker det hele dit pepperen gror. Hope og Schreiner spilte ALLE ti karakterene i stykket. Det resulterte i imponerende nittifire sceneskift på to akter.

   

  NRK

  Se videoklipp fra showet her.

  I gode og galne dager (2011)
 • Her spilte Hope sammen med Ina Breivik. De hadde premiere på Ole Bull Scene i Bergen og turnerte på hele Vestlandet. Ikke uventet var kritikerne svært begeistret.

  Sunnmørsposten

  "Det er så deilig å være publikum på en forestilling som fra begynnelse til slutt er gjennomtenkt og profesjonelt utført...."

   

  Bergens Tidende

  "Christine Hope og Ina Breivik ble visstnok advart mot å samarbeide fordi det ville bli for mye av det gode. Heldigvis tok ikke damene advarselen ad notam...."

  Hope – Breivik t/r (2009)
 • Her tok Christine alle karakterene fra tv-serien til scenen, og som makker valgte hun Ørjan Liavåg. Det ble et forrykende show som høstet terningkast 6 i BT. 

   

  Bergens Tidende

  "Høsten er reddet. Nådeløst morsom innertier. Christine Hope og Ørjan Liavåg er begge humorister i særklasse. For "Frittgående Hope" er intet mindre enn et gullegg. Svært gjennomarbeidet, velregissert, velspilt..." 

  Frittgående Hope & Liavåg (2003)
 • Dette var Christines debut i Oslo. Trekløveret besto av Hope, Are Kalvø og Espen Beranek Holm. Det ble en suksess og forestillingen tok oss tilbake til fortiden for å finne ut hva som egentlig hadde preget oss mest i oppveksten.

  Dagbladet

  "Kanonshow med sprettert. Ingen tvil om at det blir halloi i billettluken på Sentrum Scene i tida som kommer..." 

   

  Bergens Tidende:

  Les om forestillingen her. 

  3 mot 1 er feigt (2001)
 • I Christine Hope sin TV- serie var den sjalue kusinen til Herborg, Herdis Kråkevik, en av hovedkarakterene. Det var derfor mange som undret seg når samarbeidet med disse to ble lansert. Undringen ble til begeistring. Showet turnérte landet rundt, og fikk terningkast 6.

  Bergensavisen

  "Helt herlig! Siden Kvinner på randen har takket av etter ti år, bør det bli et folkekrav at Herborg og Hope tar de ti neste..." 

   

  Bergens Tidende

  "Vakkert og humoristisk av Herborg og Hope. Herborg Kråkevik imponerte med eigenkomponert melodi. Christine Hope sine karakterar var, som Herborg seier: – Til å le seg i hæl av." 

  Herborg & Hope (2006)
 • Verdens beste SFO er en norsk humorserie for barn som ble sendt på NRK Super 2010-2012. Her spiller Christine Hope bestyreren, Cecilie, som drømmer om å lage verdens beste SFO, men opplever at barna og de ansatte til stadighet står i veien for hennes ambisjoner.

  Verdens beste SFO 2010-2012

All rights reserved © VALØR and Christine Hope 2018